WIE WIJ ZIJN

Wonders Metaal B.V. uit Berlicum (Noord-Brabant) is een onderneming die sinds 1978 bestaat en vooral actief is op het gebied van staalconstructie en plaatwerk. Jarenlange ervaring, levering van topkwaliteit en advies op maat zijn kernwoorden die Wonders Metaal B.V. goed omschrijven.

PLAATWERK

Sinds 2014 zijn wij ons machinepark met betrekking tot het plaatwerk gaan uitbreiden. Dit zodat wij hier een totaalleverancier in zijn geworden.

Met de verschillende manieren van snijden kunnen wij een groot bereik van materialen en diktes verwerken. Zien wat we allemaal doen? Klik hier!

Onderstaande mogelijkheden hebben we voor het verschillende snijwerk:

  • Waterstraalsnijden 4000×2000 – dik 200mm Staal RVS-Aluminium-hout-steen-kunststof;
  • Plasmasnijden 4000×2000 – dik 35mm Staal, RVS en Aluminium;
  • Autogeensnijden 4000×2000 – dik 100mm Staal;
  • Lasersnijden 3000×1500 – dik 10mm staal – 4mm RVS – 3mm Aluminium.

Bekijk hier ons machinepark! 

METAAL

Uit ervaring is gebleken dat de fase “Van opdracht tot oplevering” een proces is waarbij opdrachtgever en Wonders Metaal B.V. nauw betrokken zijn.

Wonders Metaal B.V. werkt voornamelijk als toeleverancier voor de bouw en Industrie van tekenwerk tot en met complete montage op de bouwplaats van uiteenlopende projecten. Wonders Metaal B.V. heeft een zeer compleet machinepark in huis waarmee zij u mogelijk van dienst kunnen zijn. Staalconstructies, Speciaal constructies, Trappen en bordessen, Plaatwerk met oa Laser snijden Watersnijden en HD Plasma snijden, Staal, RVS en Aluminium. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van Wonders Metaal B.V. 

Weten wat we allemaal doen? Klik hier!

VCA

Onze medewerkers zijn sinds 1998 VCA gediplomeerd en zijn in 2007 opnieuw geslaagd voor hun VVA diploma.

MEER WETEN? GA NAAR DE WEBSITE VAN WONDERS METAAL.

Vragen? Of wilt u een offerte op maat?

Neem gerust contact op!